Jälkitreeni 17.4.2016

Eilen tehtiin lyhyt jälki nurmikolle – nurmikolla ei Ässä ole tainnutkaan jäljestää viime syksyn jälkeen. Jäljellä oli muutamia kulmia, yksi pieni piikki ja kaartelua sekä 5 keppiä. Se oli n 150 metriä pitkä ja jäljen suunta oli voimakkaaseen myötätuuleen. Jälki oli tuore, n. 15 min vanha.

Ässä jäljesti melko tarkasti, välillä tarkisti jälkeä sen sivulla, mutta kulki suuren osan täysin jäljen päällä. Toissapäiväinen jälki taisi painaa vielä, ja esineillä se ei itse meinannut mennä maahan. Sellaisissa kohdissa pysähdyin, annoin maa-vihjeen ja lähestyin palkkaamaan kun se makasi maassa. Kaikki esineet löytyivät ilman odottelua. Vauhtia oli aikalailla, eli jarrutin menoa aika voimakkaasti. 

Alla kuva jäljestä, aloitus siinä missä lukee aloitus, ja jälki päättyy oranssiin ympyrään missä oli viimeinen esine. En muista muiden esineiden paikkoja tarkkaan, joten en merkinnyt niitä kuvaan. Ensimmäinen esine oli noin puolenvälin paikkeilla, ehkä vähän aikaisemmin. Seuraava jälkitreeni voitaisiin tehdä vasta ensi viikolla jossain vaiheessa, siihen saakka yleistän kotona ruokakupin avulla ilmaisua erilaisille käyttöesineille. 

Tänä aamuna suljin Ässän oven taakse, ja heitin minun kamman lattialle – aamuruoka oli pöydällä odottamassa. Päästin koiran oven takaa ja odotin mitään sanomatta mitä tapahtuu. Ässä bongasi kamman, ja meni sen viereen makaamaan ilman mitään vihjettä. Nyt vaan erilaisia esineitä kehiin, sitten yleistys ulos ja jäljelle ja meillä on jälki taas askelta paremmalla mallilla! 

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s