Rauniotreenit 11.4.2016

Treeni aloitettiin ilmaisulla maalimies näkyvillä, jotta ryhmän uuden jäsenet näkisivät ilmaisun kaikki vaiheet. No, näytös ei mennyt kyllä ollenkaan putkeen – Ässällä oli vähän liikaa kierroksia tästä helposta tehtävästä johtuen, eikä kosketuskeppiin koskeminen meinannut onnistua täpinältä ollenkaan. Toivottavasti uudet treenikaverit saivat kutenkin jonkinlaisen käsityksen siitä miten Ässälle maalimiehenä toimiminen sujuu. 

Tämän jälkeen Ässälle oli kaksi maalimiestä piilossa, ja loput porukasta olivat häiriöhenkilöinä ja pitivät mahdollisimman kovaa meteliä. Kuten tavallista, Ässä ei välittänyt häiriöhenkilöistä ollenkaan – sitä on kuitenkin treenattu ihan pikkupennusta saakka. Liikkuminen oli mielestäni sujuvampaa kun viime vuonna. 

Ilmaisut maalimiehillä sujuivat hyvin. Toiselle maalimiehelle menoa se ehkä hetken mietti: maalimies oli neliskanttisen kammion sisällö ehkä vähän syvemmällä kuin aiemmin. Se kuitenkin ilman apuja meni ilmaisemaan maalimiehen. 
Nyt kun ilmaisut sujuvat raunioradallakin hyvin, voisi piiloja alkaa vaikeuttamaan niin, että maalimiehet ovat syvemmällä onkaloissa. Vielä ei kuitenkaan ole tarvetta treenata umppareita, haluan saada etsinnän ja paikannuksen vielä varmemmaksi ennen sitä vaihetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s