Rauniotreenit 7.9. ja hakutreenit 14.9.2015

Sekä rauniotreeneissä, että hakutreeneissä on ollut vähän haasteita. Kummassakin treenissä oli 2 maalimiestä, ja ajatuksena yhäkin koiran irtoaminen minusta. Raunioilla oli häiriöhenkilöitä ja ääniä – näitä on ollut aiemmissakin treeneissä. Metsässä Ässä treenasi ensimmäistä kertaa täysin pimeässä metsässä. 

Raunioilla, yllättäen, Ässä hieman jännitti maalimiehiä. Molemmat olivat melko hämärässä, toinen putken perällä ja toinen raunioilla sijaitsevassa pienessä rakennuksessa. Ensimmäiselle maalimiehelle jouduin myös lähettämään koiran muutamaan kertaan, koska se pudotti rullan matkalla. Liikkuminen radalla on Ässältä myös yhä hieman varovaista. 

Metsässä pimeys toi oman haasteensa kosketuskeppiin koskemiseen. Tämän lisäksi se ei meinannut tuoda rullaa perille saakka. 

Kotona olisi syytä treenata ilmaisuketjusta rullan luovutusta perille saakka, eli vahvistaa sitä, että koira koskettaa kuonolla kämmeneen tuodessaan rullaa takaisin. 

Raunioilla ja pimeässä metsässä voisi harkita myös suoran palkan käyttöä hetken aikaa. Uusi rauniorata on Ässälle vaikeakulkuinen ja ilmaisun tekeminen säkkipimeässä metsässä tuntuu myös haastavalta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s