Rauniotreenit 11.8.2014

Kauden ekoissa rauniotreeneissä tehtiin ensin muutama toisto rullailmaisun rullan nosto-osaa, tarkoitus siis yleistää käytöstä vaikeampiin paikkoihin. Kotona ja tutuissa paikoissa ulkona kosketuskeppi-rulla nosto-rullan tuonti käteen-ketju toimii hyvin, häiriöissä käytös ei ole vielä kovin vahva. Onnistumisprosentti lyhyelle treenille oli alhainen, eli täytyy treenata vielä lisää helpommissa paikoissa.

Tämän jälkeen laitettiin 5 maalimiestä raunioille näkyviin paikkoihin. Tarkoitus oli treenata raunioilla liikkumista ta savuhäiriöön tottumista. Savu ei tuntunut haittaavan Ässää, ja liikkuminenkin sujui hyvin. Mielenkiintoista oli se, että miespuolisen maalimiehen se ohitti täysin – kohteli sitä niin kuin se olisi ollut ilmaa. Ottaen huomioon kuinka hyvin se on sosiaalistunut kaikenlaisiin ihmisiin, on vaikea uskoa, että tämä ohitus johtuisi siitä että maalimies oli mies. Täytyy seuraavalla kerralla laittaa samaan kohtaan naispuolinen maalimies, ja seurata miten se käyttäytyy sillä kertaa. Loppupalkan aikana Ässä kyllä meni yhtä reippaasti ja leikkisästi kaikkien maalimiesten luokse, niin miesten kuin naistenkin, joten tuskin lienee mitään ongelmaa.

Treenien lopuksi kiivettiin konttien reunalla olevat ritiläportaat ylös ja kierrettiin konttia. Ässä liikkuu hyvin ritilöillä. Alastuleminen oli kuitenkin todella jännää, se pystyi ottamaan muutaman askelman alaspäin, mutta portaat olivat liian jyrkät ja liian korkealla. Kannoin sen lopuksi alas, seuraavalla treenikerralla pitää nostaa se puoleenväliin portaita tai alemmaksi ja tulla alas, ja sen jälkeen viedä muutama askelma kerrallaan ylemmäksi kunnes se tohtii itse tulla ylhäältä alas saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s