Rauniotreenit 21.10.2013

Teemana oli taas kerran häiriöt, tällä kertaa jatkuvasti päällä oleva moottorisaha. Tompalla ei olekaan aikaisemmin ollut niin kovaa häiriötä, mutta onneksi se ei sitten ollut vaikea häiriö. Etsittävällä alueella melun lähistöllä/ympärillä oli 3 maalimiestä. Ensimmäinen ja viimeinen maalimies olivat kauempana häiriöstä, n. 10-20 metriä, ja keskimmäinen maalimies oli noin 5-10 metrin päässä moottorisahasta.

Aivan alkuun etsintää häiritsi enemmän mielenkiintoinen nartun haju, mutta vain hetkellisesti. Äänestä Tomppa ei tuntunut ottavat häiriötä lainkaan. Ilmaisutkin olivat vahvoja. Yritin myös viimeisellä maalimiehellä ottaa Tomppaa hallintaan ennen palkkaamista. Vierelletulo ei ole niin vahva, mutta istumista ollaan treenattu metsästystä silmälläpitäen vaikeissakin häiriöissä ja sain kun sainkin Tompan istumaan hetkeksi ennen kuin vapautin sen palkalle. Täytyy jatkossa kokeilla lisää istu-vihjeen käyttö ilmaisun jälkeen/ennen palkkausta.

Seuraavassa rauniotreenissä voisi moottorisahan äänen lisäksi olla häiriöhenkilöitä enemmän ja joku muukin ääni, esim. lapio betonia vastan tms.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s